> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★★

Frans K. Smit, Spier, 2015

Frans K. Smit, Spier, 2015

Frans K. Smit, Spier, 2015

Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot

Stellenbosch Helderberg, Sydafrika

Det er en svær balancegang som vinproducent at dække hele prisspektret med sine vine – både de helt billige BiB-vine, vinene i mellemlejet og de absolutte topcuvéer. For kan renommeet smitte af de forskellige vine? Vil de billige trække de store vine ned, eller kan de store vine være med til at løfte de lavere segmenter? Uanset hvilke overvejelser og strategiske planer, Spier har, så må man kigge i flasken og tage den rent derfra. Og der er vi med denne vin i en helt anden verden, end den de fleste kender Spier fra. Dette er håndholdt kærlighed fra winemakeren selv – og af sådan en kvalitet, at han lægger eget navn til cuvéen.

Rig og kompleks næse med solbær, kirsebær, lidt lakrids, mynte, cigartobak og ceder. I munden er det en kraftig sag med tætpakket frugt, en ordentlig mængde syre og fast, ung tannin. Noter af friske sorte bær med godt integreret fad. God krop og længde.

Nyder den nu til en rød oksesteg, men det er med blandede følelser, da den slet ikke har peaket endnu. Køb nu, gem fem-seks år.

450 kr. i Kvickly (set på tilbud til 399 kr.)

Er du skarp på vin? Test din viden med Smag På Vins quizzer

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close