> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★★

Gold Label Shiraz, Wolf Blass, 2016

Gold Label Shiraz, Wolf Blass, 2016

Gold Label Shiraz, Wolf Blass, 2016

Shiraz

Barossa Valley, Australien

Der sker virkelig noget her, og den føles som en brosten pakket ind i fløjl. Kontant og fast kerne, der alligevel opleves smooth og blød i aromaerne. Åbner med koncentrerede noter af mørke blommer, brombær, kirsebærsaft, kaffe og let vanilje. I munden er den tør og fast med god koncentration af mørk frugt, fin syre og moden tannin. Velintegreret alkohol og god længde, hvor den mørke frugt hænger ved sammen med noget lakridsbolsje. En god kødvin!

Set i Føtex til 149 kr. v/1 fl.

Om Wolf Blass

Wolf Blass er et de største vinhuse i Australien med en produktion på over 60 millioner flasker vin og en stab på mere end 4500 ansatte. I dag er huset ejet af Fosters, og der er nu en verden til forskel fra 1966, hvor den østyske emigrant, Wolf Blass, etablerede sit vinhus i et gammelt militæranlæg i Barossa Valley.

I løbet af årene har Wolf Blass også udmærket sig med adskillige priser – blandt andet har en af de ikoniske vine i hans Black Label serie vundet Australiens fineste vinpris hele fire gange.

Herhjemme er Wolf Blass mest kendt for sine fine vine i introserien, Red Label. Alle hans vine er delt op i farvekategorier startende med rød, gul, sølv, guld, brun og til sidst den fineste sorte serie. Mange af vinene føres i Salling Group – Føtex, Bilka eller Netto – meget nemmere bliver det ikke.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close