> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

Hvis navnet lyder bekendt, så er det fordi der er noget om snakken. Fodboldspilleren Michael Laudrup har – udover at have lagt navn til – også en finger med i forretningen. Det hele tog sin start, da han og vennen Per Buhl vendte hjem fra at have boet i Spanien i en årrække. Her fandt de ud af, at de ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. De første flasker blev importeret hjem til venner og familie – og siden har det vækstet år for år – til nu en årlig omsætning på mere end en million flasker og 20 ansatte.

Laudrup Vin er en webbaseret vinforretning. De har specialiseret sig i salg til restauranter, hoteller og erhvervsvirksomheder samt specialforretninger. Men har også et stort salg via hjemmesiden til private, der foruden vin også tilbydes smagninger, winemakers dinners og vinrejser.

Find Laudrup Vin HER

Du kan se alle vine, vi har anmeldt fra Laudrup Vin her

Annonce

Lost Password

Close