> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★

Navigator Zinfandel, Precision Wine, 2016

Navigator Zinfandel, Precision Wine, 2016

Zinfandel

Lodi County, Californien, USA

Amerikansk Zinfandel kan gå i mange retninger. De fleste har nok stiftet bekendtsakb med dem i løbet af sommeren, hvor der er langet kassevis af Zinfandel over disken – ofte i tre liters bokse med et ikke nærmere defineret indhold hvad angår geografisk ophav og vinifikation. Men der er også vinmagere, der lægger ekstra indsats og kærlighed i druen. Især i Lodi County, hvor denne Navigator kommer fra. Druerne stammer fra 60 års gamle vinstokke med lavt udbytte, og vinen har lagret 13 måneder på amerikanske fade.

Netop de amerikanske fade fornægter sig ikke i næsen, der er intens og krydret. Masser af fadnoter som ceder, vanilje, sød tobak og dild, men også en del jordbær og hindbær. Fyldig og varm i munden. Igen domineret af fadet, der holder langt ud i eftersmagen, godt hjulpet på vej af den høje, varmende alkohol. Har noget syre, der sammen med alkoholen balancerer sødmen fra frugten, så den ikke bliver den rene marmelade. Fin moden tannin.

Det er en af de bedre Zinfandeller, der ikke må sammenlignes med de billige BiB’er. Her er mere friskhed og elegance, hvis man kan sige det om Zinfandel.

99 kr. på tilbud hos Cappa (Normalpris 199 kr.)

Test dig selv: Er du skarp på vin? Test din viden med Smag På Vins quizzer

 

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close