> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★★

Ciabot Tanasio Barolo, Sobrero, 2016

Ciabot Tanasio Barolo, Sobrero, 2016

Ciabot Tanasio Barolo, Sobrero, 2016

Nebbiolo

Piemonte, Italien

Barolo fra 2016 til 200 kr.? Skraber man kun lige i det yderste lag af hjernebarken, er det nemt at konkludere, at dette kunne være babymord og i øvrigt noget useriøst skrammel. Men det er den så ingenlunde. Ciabot Tanasio Barolo er en af de moderne Baroloer, der ikke behøver at lagre i flere årtier for at blive drikkemoden. Den er nemlig helt klar nu og byder på en serøs god oplevelse.

Farven er lys med et lille orange glimt i kanten, og i næsen giver den røde bær, roser, pibetobak, læder og ceder. Fyldig og stram i smagen med de mere syrlige kirsebær samt krydderier og den struktur, man forventer af en Barolo – høj syre, høj alkohol og en fast og markant tannin.

Vel, der findes baroloer, der er langt mere udviklet og komplekse, men så slipper du ikke med kun 200 kroner ved en sixpack.

199 kr. v/6 fl. hos Andrup Vin

Test dig selv: Er du skarp på vin? Test din viden med Smag På Vins quizzer

Annonce

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close