> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★

Costa d’Orta Appassimento, Bosio, 2019

Costa d’Orta Appassimento, Bosio, 2019

Costa d’Orta Appassimento, Bosio, 2019

Barbera

Piemonte, Italien

Vi har længe nydt og elsket vine, hvor druerne har fået lov til at tørre lidt ud, inden de vinificeres. Se blot mod Amarone og i flere tilfælde de varme syditalienere fra Apulien, hvor metoden også har vundet frem. Her er det dog Barbera-druen, der har tørret for få mere intensitet og sødme i smagen. Og ja, vi er lidt væk fra de modne røde kirsebær med høj syre. Både i duft og smag er frugten varmere og dybere. Blåbær, kirsebærsauce, figen og kakao. Høj på syren, lav på tanninen, men ganske godt tryk på smagsintensiteten.

79 kr. v/6 fl. hos Andrup Vin

Test dig selv: Er du skarp på vin? Test din viden med Smag På Vins quizzer

Annonce

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentarer data behandles .

Lost Password

Close