> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★★★

Fine Old Muscat, Buller Wines

Fine Old Muscat, Buller Wines

Fine Old Muscat, Buller Wines

Muscat

Rutherglen, Australien

Australsk vinproduktion var for 50-60 år siden domineret af de søde hedvine, lavet efter europæisk forbillede. I dag er de søde vine trængt i baggrunden af den massive produktion af tørre hvid- og rødvine, men især i et område holdes der fast i lækkerierne, Rutherglen. Her har man i mere end 150 år lavet nogle af verdens flotteste hedvine, der lagres i et spansk-inspireret Solera-system, som for visse producenter er op til 100 år gamle.

Druerne plukkes sent, så sent at enkelte druer i klaserne nærmest er blevet til rosiner. Herefter fermenteres de til cirka 2 procent alkohol for at bevare så meget af sødmen som muligt, inden der tilsættes druesprit. Alkoholen ligger på 18 procent, mens restsukkeret pr. liter er på mellem 200 og 280 gram. Så det er sødt, meget sødt.

Bullers Fine Old Muscat dufter figner, rosiner, tørret abrikos, orangeskal, chokolade og friskkværnet kaffe. Munden bliver helt coated af den cremede og fyldige sødme, der balanceres af alkoholbiddet. Første smagsindtryk er tørret frugt med orange og chokolade, men smagen er lang og udviklende til det mere nøddede, hvorefter den slutter af med kaffe og kandis.

Det er specielt og meget, meget lækkert! Tjek den ud til mørke desserter, vaniljeis eller en blå ost.

225 kr. i H.J. Hansen Vin

Annonce

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentarer data behandles .

Lost Password

Close