> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★

Recioto della Valpolicella, Vivaldi, 2018

Recioto della Valpolicella, Vivaldi, 2018

Recioto della Valpolicella, Vivaldi, 2018

Corvina, Corvinone, Rondinella

Veneto, Italien

Mange sværger til en god portvin i ruby-style, når risalamanden med kirsebærsauce kommer på bordet juleaften. Ingen tvivl om at det er et godt match. Men vil prøve noget andet – og måske et mere rent match – er reciotoen en vidunderlig mulighed. Lavet på somme vis som amaronen, men er ikke gæret helt ud for at bevare noget af den sukkerkoncentration, udtørringen af druen har ført med.

I denne version står kirsebærrene nærmest i kø for at komme op af glasset og fylde spisestuen med en let sødlig kirsebæraroma, der også er krydret af finsk lakrids og mørk chokolade. I smagen er det ren kirsebærnektar – sødlig men ikke for sød og med et lille bittert twist i slutningen. Let på syren og en alkohol på 12,5%, der ikke slår for meget igennem sammenlignet med en portvin.

199 kr. v/6 fl. (50 cl.) hos Andrup Vin

Test dig selv: Er du skarp på vin? Test din viden med Smag På Vins quizzer

Annonce
Julens bedste ripasso lavagnoli

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close