> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★

Valpolicella Ripasso, Silvano Piacentini, 2016

Valpolicella Ripasso, Silvano Piacentini, 2016

Valpolicella Ripasso, Silvano Piacentini, 2016

Corvina, Rondinella, Molinara

Veneto, Italien

En ripasso som denne vil ikke være helt fjollet til en svampebolognese med tomat og nødder. Dufter af sorte kirsebær, blå blommer, sveske, vanilje og noget våd skovbund. I smagen er den tør og frugtig med spor af tørret frugt og krydderi fra fadet. Masser af syre, så den passer fint til tomatretter – og fin, moden tannin.

100 kr. i Føtex

Anmeldt i Spis Bedre februar 2019

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentarer data behandles .

Lost Password

Close