> Custom Text
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-2474849229167199", enable_page_level_ads: true });

★★★★

Yellow Label Cabernet Sauvignon, Wolf Blass, 2020

Yellow Label Cabernet Sauvignon, Wolf Blass, 2020

Yellow Label Cabernet Sauvignon, Wolf Blass, 2020

Cabernet Sauvignon

Barossa Valley, Australien

Fra Wolf Blass’ primære linje, Yellow Label, har vi en helt ny og frisk Cabernet Sauvignion, der i aromaen afslører både sit drueophav og sin oprindelse med masser af blomme, solbær, varm kirsebær og den helt karakteristiske eukalyptus. I munden har den en medium plus frugtkoncentration, tør med frisk syre, høj alkohol med let brændende effekt i svælget og en ung, men tilpasset tannin. Noterne er i solbærrenes tegn med varme, modne solbær, solbærblade, bittert blommeskind og let mynte.

Set i Føtex til 99 kr. v/1 fl.

Om Wolf Blass

Wolf Blass er et de største vinhuse i Australien med en produktion på over 60 millioner flasker vin og en stab på mere end 4500 ansatte. I dag er huset ejet af Fosters, og der er nu en verden til forskel fra 1966, hvor den østyske emigrant, Wolf Blass, etablerede sit vinhus i et gammelt militæranlæg i Barossa Valley.

I løbet af årene har Wolf Blass også udmærket sig med adskillige priser – blandt andet har en af de ikoniske vine i hans Black Label serie vundet Australiens fineste vinpris hele fire gange.

Herhjemme er Wolf Blass mest kendt for sine fine vine i introserien, Red Label. Alle hans vine er delt op i farvekategorier startende med rød, gul, sølv, guld, brun og til sidst den fineste sorte serie. Mange af vinene føres i Salling Group – Føtex, Bilka eller Netto – meget nemmere bliver det ikke.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lost Password

Close